Min varukorg

Du har inga produkter i varukorgen.

ON & OFF the course med 'Mcrillen'

ON & OFF the course med 'Mcrillen'

Vi bestämde oss för att möta upp en av deltagarna i vårt SKINS team, Christian Jonsson (a.k.a Mcrillen) i Västra Hamnen i Malmö för att snacka stil under träning, tävling och på fritiden.

Snabbfakta:

  • Namn: Christian Jonsson
  • Ålder: 26 år
  • Yrke: Stenläggare
  • Sport: Toughest Elite, traillöpning
  • Favoritplagg från SKINS ON the Course: A400 Half Tights Oblique
  • Favoritplagg från SKINS OFF the Course: Tech Fleece Hoodie

 

OFF the Course - Träning

Under min träningsperiod kör jag mellan 10-12 pass i veckan. Då blandar jag löpning, greppstyrka och crossfitinspirerande pass. Jag älskar att träna ute i naturen och helst i skogen eller i Västra Hamnen i Malmö. Under perioder när jag tävlar som mest brukar det endast bli 2 pass i veckan samt återhämtning.

När jag tränar är det viktigt att jag trivs i mina kläder. De ska vara sköna, bekväma och får gärna se bra ut. Nu på våren och sommaren använder jag helst en lössittande T-shirt och A400 half tights eller superpose shorts från SKINS.

ON the Course -Tävling

Jag har anmält mig till 20-25 tävlingar i år och jag satsar främst på Toughest och Trailloppen. Under tävling är funktionen det absolut viktigaste. De får inte suga vatten och helst inte bli kalla fast att det är blött. Jag bryr mig inte lika mycket om hur det ser ut under tävling men givetvis är det ett plus om det ser bra ut. Jag tävlar alltid i A400 half tights eller long tights, calfs, sleeves och elite-västen (under toughest).

OFF the Course - Fritid

På fritiden rör jag mycket på mig och då är det viktigt att mina kläder är bekväma men samtidigt vill jag att det ser coolt ut. Ofta ser det nog ut som jag inte brytt mig men i verkligheten är outfiten och stilen välkomponerad :) Oftast bär jag en T-shirt, keps eller mössa och en hoodie. Jag gillar framförallt Tech fleece hoodien från SKINS.

Kommentera